Partnerskaber

Sammen forebygger og mindsker vi rygning, så flere mennesker vælger et røgfrit liv.

Røgfrit Slagelse vil gerne indgå et partnerskab med din arbejdsplads, ungdomsuddannelse eller forening. Det vil vi, fordi vi sammen kan forebygge og mindske rygning og på den måde tage et socialt ansvar for en sundere kommune.

Som partner i Røgfrit Slagelse skal I støtte de medarbejdere, elever eller medlemmer, der ønsker at stoppe med at ryge. Det kan fx være gennem lokale rygestopkurser i arbejdstiden. Derved bidrager I lokalt til en sundere hverdag, og I sender et vigtigt signal om, at I arbejder aktivt for, at flere mennesker vælger et røgfrit liv.

Bliv partner
  • Derfor skal I være partner

    Som partner i Røgfrit Slagelse kan I få rådgivning hjælp til hvordan røgfri arbejdstid i praksis kan implementeres. I har også mulighed for at få vejledning fra uddannet rygestoprådgivere fra Sundhedstilbud i Slagelse Kommune. 

    Ved at være partner viser I, at I tager et socialt ansvar. I bliver et forbillede for andre arbejdspladser, ungdomsuddannelser og foreninger.

    I får jeres navn her på hjemmesiden og i eventuel presseomtale, og I får et certifikat, så I kan vise omverdenen, at I tager ansvar. 

  • Sådan bliver I partner

    Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis din arbejdsplads, ungdomsuddannelse eller forening vil være partner, eller hvis du har spørgsmål om partnerskaberne.

Partnerskaber
Siden er sidst opdateret 13. januar 2022